Καλώς Ήρθατε στο Ahillia.gr – Φυσικά Παραδοσιακά Προϊόντα Πηλίου

Στην αρχαιότητα, μερικά φυτά τα θεωρούσαν ιερά, για τις ιαματικές ιδιότητες που τους είχαν αναγνωρίσει. Κανένας δεν αναζητούσε να μάθει γιατί και πως δρούσαν, αλλά αυτό ήταν γεγονός αναμφισβήτητο και φαινόταν μαγικό.

Είναι πράγματι εκπληκτικό πως ένα φύλλο, ένα λουλούδι ή μια ρίζα μπορεί να γιατρέψει, ή τουλάχιστον να ανακουφίσει από μια αρρώστια ή οργανικές διαταραχές.

Στις μέρες μας πια, η σύγχρονη επιστήμη, αναλύοντας και μελετώντας τα θεραπευτικά αποτελέσματα των φυτών, δεν είχε σκοπό να κλονίσει αυτή την εμπιστοσύνη στη φύση, αλλά θέλει να εξακριβώσει, να συγκρίνει και να ταξινομήσει τις διάφορες ιδιότητες, για να συγκεντρώσει τα φυτά σε ομάδες με παρεμφερείς ιδιότητες, να επιλέξει τα πιο αποτελεσματικά και να τα καταστήσει γνωστά. Άλλωστε, είναι γνωστό και παραδεκτό απ’ όλους όσους ασχολούνται, ότι τα φυτά έχουν την ικανότητα να παίρνουν από το έδαφος όλες τις θρεπτικές ουσίες που είναι απαραίτητες σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Η σημασία αυτού του γεγονότος είναι τεράστια στον κόσμο που ζούμε αφού χωρίς τα φυτά δεν θα μπορούσαν να ζήσουν ούτε οι άνθρωποι ούτε τα ζώα.

Έχοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, η επιχείρηση Αχιλλεία με σεβαστό στη φύση και στο περιβάλλον φροντίζει να αξιοποιήσει με φυσικό τρόπο τις ιδιότητες των φυτών. Γιαυτό, όλα τα προϊόντα που σας προσφέρουμε είναι 100% φυσικά και στηριζόμενα σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές πολλών ετών.